Rockfest Transalpina de la Rânca va face munții să se cutremure, în acest sfârșit de săptămână. Pentru două zile de distracție continuă, organizatorii celei de-a doua ediții a festivalului au invitat unele dintre cele mai bune trupe de rock din România și din Republica Moldova, dar și artiști care nu am mai cântat până acum la Rânca.

Pe 27 iulie vor concerta trupele Bucovina, Celelalte Cuvinte și Naționala de Rock. Va fi prezent și artistul Ovidiu Anton, care ar fi trebuit să reprezinte România la concursul muzical Eurovision 2016, în Stockholm, după ce a câștigat Selecția Națională 2016. De asemenea, pe scenă vor urca și reprezentanți ai tinerei generații de rockeri: Nicușor Barboi, Mario Niculescu și Daria Cojocaru.

Pe 28 iulie vor concerta Ember Fire, Scarlet Aura, Bucium, Dave Evans – primul solist AC/DC – și The Rock. Și tânărul Marius Ungureanu va susține un program artistic.

Cel mai mare festival de rock al momentului, organizat la 1600 m altitudine, va începe mâine seară, de la ora 18, pe scena amplasată vizavi de Muzeul Civilizației Montane, la intrarea în stațiune, și se va încheia în noaptea de 28-29 iulie, după miezul nopții. Atât vineri, cât și sâmbătă, de la ora 20, concertul va putea fi urmărit pe TVR3 și pe TVR HD.

Rockfest Transalpina este al doilea festival de acest gen organizat în luna iulie, în zona submontană a Gorjului. În urmă cu aproape două săptămâni, la Baia de Fier, s-a desfășurat Transalpina Slowride Fest.

Localitate
Sosire 
 Plecare 

Număr persoane