Datele tale

Unele caracteristici ale acestui site trebuie să stocheze informații despre vizita dvs. Acest lucru este folosit numai pentru a vă oferi serviciul de rezervare, nu este niciodată distribuit nimănui și este șters atunci când nu mai este necesar.

Nu ne-ați spus încă dacă putem colecta informații personale despre dvs.

NE ACORDAȚI DREPTUL PENTRU A STOCA ACESTE INFORMAȚII?


Trebuie să fiți de acord să stocăm aceste date pentru ca dvs. să puteți face rezervări pe acest site. Indiferent dacă sunteți de acord sau nu cu datele stocate, vom stoca un cookie pe computerul dvs. pentru a ne spune dacă ați optat sau nu. Acest lucru ne ajută să ne asigurăm că nu vă întrebăm în mod constant dacă doriți sau nu să optați și nu conține informații personale identificabile (PII). Dacă vă răzgândiți, puteți accesa oricând pagina "Permisiuni GDPR" pentru a vă înscrie sau a renunța.

Informațiile sunt stocate pentru diferite perioade de timp, în funcție de natura vizitei dvs. Deci, dacă vă uitați pe site, vom păstra informații aproximative privind localizarea geografică (nivel de țară). Dacă efectuați căutări, atunci pentru a face ca formularele de căutare să fie mai ușor de utilizat, vom stoca ultimele lucruri pe care le-ați căutat. Aceste informații sunt de obicei stocate pentru maximum 24 de ore și sunt utilizate numai pentru a vă face vizita mai plăcută.

Când faceți o rezervare cu noi, din necesitate se stochează mai multe informații.

  1. Particularitățile formularului de rezervare sunt înregistrate și reținute pentru maximum 60 de zile. Acest lucru este necesar pentru ca rezervările la cerere să poată fi transformate în rezervări complete odată ce o rezervare este aprobată și pentru analiză de către echipele noastre în cazul în care există o problemă cu o rezervare. Dacă nu v-ați autentificat atunci când ați efectuat o rezervare, atunci vă vom trimite un nume de utilizator și o parolă, pentru a vă putea vizualiza istoricul rezervărilor și a puteea exercitra DREPTUL DE A FI UITAT (RTBF) dacă doriți să faceți acest lucru.
  2. Datele introduse în formularul de rezervare, de exemplu numele, adresa de e-mail, adresa reală sunt stocate pentru maxim 365 de zile după data de plecare a rezervării. Aceste informații sunt stocate în formă criptată în baza noastră de date, astfel încât numai persoanele autorizate să le poată vizualiza. Dacă faceți o rezervare, atunci prin lege trebuie să stocăm informațiile dvs. personale (PII) în timp ce rezervarea este validă. Odată ce rezervarea a fost încheiată, fie pentru că a fost anulată, fie pentru că ați făcut check-out-ul, atunci veți putea să vă exersați RTBF conectându-vă și vizitând pagina "Datele dvs.". Informațiile privind facturile pentru rezervările efectuate vor fi stocate în siguranță în baza noastră de date, pentru a ne asigura că respectăm legile fiscale relevante, dar veți putea să eliminați toate celelalte informații de identificare după încheierea rezervării.
  3. Când sunteți de acord cu păstrarea informațiilor dvs. așa cum este descris mai sus, suntem obligați din punct de vedere legal să stocăm acest consimțământ în baza noastră de date. Aceste informații vor include numărul dvs. IP și conținutul formularului de înscriere. Vom păstra această notificare a consimțământului în mod indefinit (aceasta este o cerință legală).